Renovatie

Renovatie woning / pand bij WAYP

De renovatie van een woning of pand heeft als doel het vernieuwen van een onderdeel of het vernieuwen van het gehele bestaande gebouw. Onder renovatie kan verstaan worden: het vernieuwen van de vloer, het opnieuw stukadoren van een woning, het vernieuwen van de keuken of badkamer en nog veel meer. Het renovatie proces van een woning of pand wordt gefaseerd uitgevoerd en zal met de juiste voorbereiding en de juiste stappen tot het gewenste resultaat leiden.

Renovatieproces

Het renovatieproces begint bij het vaststellen van jouw wensen in het uiteindelijke resultaat. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar de mogelijkheden in de bestaande ruimte dat gerenoveerd wordt. Aan de hand van de wensen en mogelijkheden zal, indien nodig, een ontwerp worden gemaakt. De combinatie van kleuren, indeling en keuze in meubilair kan hiermee visueel worden weergegeven. Middels dit ontwerp krijgt de opdrachtgever een goed beeld tot welk resultaat de renovatie zal leiden.

Uitvoer renovatie tot oplevering

Vooraf aan de uitvoer van de renovatie zal een planning worden gemaakt met daarbij een harde deadline voor de oplevering van het renovatieproject. De planning moet uiteraard ook voor jou schikken en wordt daarom vooraf besproken en vastgelegd. Ook worden de onderdelen in de omgeving van de locatie van de renovatie in overleg afgedekt of meegenomen bij de sloop. Nu kan het sloopwerk beginnen. Na het slopen van oude onderdelen, zal de bouw of afwerking van start gaan.

Oplevering renovatieproject

Afhankelijk van het renovatieproject, worden nieuwe onderdelen geplaatst en netjes afgewerkt. Wij zullen altijd nog een laatste check doen om te kijken of alles naar behoren werkt en de ruimte in nette staan opleveren.

Jouw renovatie plannen realiseren?

Heb je renovatie plannen en ben je op zoek naar een aannemer die jouw renovatie project kan uitvoeren? Neem gerust contact met WAYP op om jouw renovatie project te bespreken.