Interieur

Interieur woning of pand

De aankleding en inrichting van een woning of pand reprensteert het imago van jou of jouw bedrijf. Bovendien voegt het interieur toe aan het wooncomfort en de sfeerbepaling in een ruimte. Het bepalen van je interieur is daarom niet enkel voor het oog, maar ook voor het gevoel dat je voor jezelf of voor bezoekers/klanten wilt bewerkstelligen. De juiste combinatie van kleuren, meubilair en indeling moeten in harmonie het imago representeren dat jij voor ogen hebt.

Interieur hotel of pand

Er zijn veel verschillende soorten interieurstijlen waaruit gekozen kan worden voor het inrichten van een hotel of pand. Bij het inrichten van hotels of kantoorpanden wordt niet alleen de uiterlijke interieurstijl bepaald, maar ook de praktische kant van de inrichting wordt hierin meegenomen. Er wordt hierin meegedacht aan bijvoorbeeld de ruimte tussen de meubelstukken, het comfort van het meubilair, rekening houdend met vlekgevoeligheid en meer.

De interieur inrichtingen die wij realiseren worden in overleg met de opdrachtgevers bepaald. Zo heeft het aparthotel Cityden gekozen voor meubilair dat voor een serene en moderne uitstraling zorgt. Hierbij hebben we samen gekeken naar de verloop vanaf de entree naar de verschillende ruimtes van het aparthotel. Dit geldt ook voor de appartementen binnen het hotel. De verschillende appartementen zijn in dezelfde stijl ingericht, maar zijn ieder voorzien van verschillende meubelstukken. De inrichting wordt bepaald door de appartementgrootte, het aantal gasten die in een appartement kunnen verblijven en de graad van luxe in de appartementen.

Interieur woning

Een woning inrichten brengt een ander eisenpakket met zich mee. Bij het inrichten van een woning zal gekeken worden naar de beschikbare ruimte, de wens in stijl van de opdrachtgever en hoe de indeling van de ruimte het meest praktisch ingedeeld kan worden. Het wooncomfort is hierbij het meest relevant. Doordat er zoveel verschillende soorten woonstijlen bestaan, zal in overleg met de woning eigenaar altijd gekeken worden wat hierin zijn/haar wens is. Daarna zal gekeken worden wat er in de beschikbare woningruimte mogelijk is en zo de inrichting realiseren om het gevoel te creëren die de opdrachtgever vooraf beoogd had. Uiteraard zullen wij meedenken en suggesties aandragen die passen bij de wensen van de opdrachtgever.

Interieur inrichting door WAYP realiseren?

Naast de volledige projecten van schets tot de oplevering van projecten, kun je ook enkel de interieur inrichting door WAYP laten realiseren. Heb je een bestaand pand of woning en wil je graag het interieur door WAYP laten realiseren? Neem gerust contact op.