Diensten

Welke diensten WAYP biedt

WAYP biedt verschillende diensten aan. Projecten worden zowel gedeeltelijk als in zijn geheel door WAYP uitgevoerd. De verschillende diensten die wij aanbieden zijn als volgt.

Ontwerp

Ontwerp huis Almelo
Een ontwerp is onlosmakelijk verbonden bij het realiseren van de verbouw of nieuwbouw van woningen of panden. Ook wordt een ontwerp als separate dienst aangeboden. Hoe WAYP het ontwerp realiseert, lees je hier.

Renovatie

Diensten
Renovatie van een keuken, badkamer, vloeren en wanden van een huis zijn voorbeelden van renovatie projecten die wij zoal uitvoeren. Bekijk hoe jouw renovatie project met WAYP verloopt. Lees meer.

Verbouw

Verbouw Almelo
De verbouw van een woning of pand kan variëren van grote tot kleine verbouwingen. Dit gebeurt in de vorm van een uitbouw of het veranderen van een bepaalde ruimte in een woning of pand. Hoe een verbouwing er bij WAYP uitziet, lees je hier.

Nieuwbouw

Nieuwbouw aannemer Almelo
Bij nieuwbouw projecten zorgt WAYP voor de gehele begeleiding van schets tot oplevering van een nieuwbouw huis of pand. Dit geldt voor de voorbereiding, uitvoer, randzaken tot aan de oplevering van het huis of een pand. Lees meer.

Interieur

Interieur inrichting Almelo
Uit de door jouw gekozen interieurstijl wordt de indeling van het huis of pand bepaald. Het interieur wordt middels een tekening of 3D ontwerp in kaart gebracht om een beeld te schetsen van hoe de ruimte met het gekozen interieur eruit komt te zien. Lees hier meer.
Ben je benieuwd wat WAYP voor jouw specifieke situatie kan betekenen?