Projecten WAYP

WAYP heeft in de afgelopen jaren verschillende kleine en grote projecten begeleid en uitgevoerd. Veelal zijn wij betrokken geweest bij de projectbegeleiding van retail renovatie, verbouwing of nieuwbouw, hotel inrichting tot aan particuliere projectbegeleiding. Zo hebben wij samengewerkt met onder andere ANWB, the Gamebox, Livera, Ziengs en de hotelketen Cityden. Wij hebben veel projecten begeleidt waarin de opdracht kan verschillen van complete projectbegeleiding tot aan het uitvoeren van enkel een onderdeel van het bouwtraject.

Projecten samenwerking

Een fijne samenwerking met onze opdrachtgevers zorgt voor een soepel verloop van projecten en een oplevering waar zowel onze opdrachtgevers en wij tevreden over zijn. Bekijk de voorgaande projecten om het resultaat van een aantal voorgaande projecten te zien.

Project met WAYP starten

Heb je zelf een opkomend project en heb je daar een bouwkundig specialist voor nodig die jou kan begeleiden en adviseren in het project? Neem gerust contact met ons om te kijken wat wij voor jou in jouw project kunnen betekenen.


Meer projectfoto's zien?
Volg WAYP op Instagram!