Renovatiesloop

Sloopwerken bouw

Naast het uitvoeren van tekenwerk en het realiseren van bouwwerkzaamheden, is het ook mogelijk renovatiesloopwerk door ons uit te laten voeren. We voeren renovatiesloop op een duurzame en veilige werkwijze door heel Nederland uit. Hoe onze renovatiesloop proces verloopt, lees je hieronder.

Renovatiesloop

Renovatiesloop wordt door WAYP onder andere zowel in kantoorunits, Retail winkelobjecten als particuliere woningen uitgevoerd. Renovatiesloopwerken worden stapsgewijs op een duurzame wijze gerealiseerd. Het vooraf bepaalde plan van aanpak fungeert hierbij als leidraad om een soepel verloop tot aan een nette oplevering van het renovatiesloopwerk te realiseren. Bij een renovatiesloop worden enkel de onderdelen binnen een pand gesloopt om vervolgens het bestaande pand te kunnen renoveren. De basis van het pand wordt hierbij in stand gehouden waarna de renovatiewerkzaamheden kunnen beginnen.
Het renovatiesloopwerk bestaat uit verschillende stappen:

  1. Asbestinventarisatie
  2. Alvorens de uitvoer van de sloop wordt er onderzocht of er asbest aanwezig is. Is dit niet het geval, dan gaan we over op de tweede fase.

  3. Materialen vaststellen
  4. We stellen vast of de materialen die worden gesloopt herbruikbaar zijn en hoeveel afval er ongeveer voortkomt uit het sloopwerk.

  5. Scheiden van materialen
  6. Mochten er materialen aanwezig zijn die nog herbruikbaar zijn, zullen deze eerst separaat verwijderd en bewaard.

  7. Sloop uitvoeren
  8. Na het verwijderen van herbruikbare materialen, begint de sloop en worden de afvalmaterialen gescheiden en gestort.

Renovatiesloop door WAYP laten verrichten?

Wil je renoveren en ben je op zoek naar een partij die renovatiesloop kan realiseren of wil je advies over jouw persoonlijke situatie, neem dan gerust contact met ons op.